Villa Skirö - Stor villa 12 pers.

Search and book

Skirö är en naturskön bygd med höga biologiska värden, som utbreder sig i ett omväxlande landskap med höjder, dalgångar, sjöar, odlingslandskap o rasbranter. I Skirö har du nära till naturen och är du tidigt uppe så är det stor chans att du får se vilda djur, såsom räv, hare, rådjur, älg eller vildsvin.

 

Du kan här njuta av lugnet eller cykla, fiska, rida och bada. Roddbåt och cyklar finns att hyra. Om du tröttnar på lugnet och de vackra omgivningarna kan du ta bilen o åka till ex. Astrid Lindgrens Värld som ligger knappt en timme bort.

 

Villa Skirö är ett fantastiskt semesterhus som ligger i hjärtat av Skirö, Smålands Trädgård. Huset ligger mitt i byn ett stenkast från sjön och granne med kyrkan som är från 1800-talet. Det finns ett stort inbjudande däck mot söder där du kan njuta av frukosten eller ta kvällsdrinken och beundra solnedgången. Villa Skirö är modernt semesterboende och har högsta standard, 6 separata sovrum och dubbla badrum, fullt utrustat kök med matplats för 12 personer. Vardagsrum i anslutning till kök med bekväm soffa och tv.

 • Info om våra stugor

  Välkomna
  I våra stugor kommer ni att trivas. Det är traditionella sommarstugor med god standard och vissa av stugorna är enkla och någon är helt nyrenoverad som Gula Stugan.
  Stugorna erbjuder plats från till 6 personer med bäddsoffa. Petri Dank, Gula Stugan och Backstugan ligger nära varandra och här får ni plats för 12 personer om alla stugor är lediga samtidigt.

  Vi brukar öppna stugorna 15 april och stänger stugorna den 15 september.
  Observera att Lillstugan har WC på utsidan och dusch i källaren.


  Kuddar och täcken tillhandahålles, dock ej sänglinne och handdukar.
  I samtliga stugor utom Texas finns TV.
  Slutstädning ingår EJ. Kan ordnas och debiteras  SEK 600:-  skall beställas vid ankomst.

  Varmt välkomna önskar Guldströms och familjen Granlund.

Lämna din e-post och få flera tips


You are now subscribed